'Avengers: Endgame'-heldin compleet in de war: "Robert, ben je nu een Marvel-schurk?'

'Avengers: Endgame'-heldin compleet in de war: "Robert, ben je nu een Marvel-schurk?'

Robert Downey Jr. wekt verwarring door mogelijke comeback in Marvel Cinematic Universe als Doctor Doom.

Toen bekend werd gemaakt dat de Marvel Cinematic Universe wordt uitgebreid met twee Avengers-films, raakte een van de leden van het oude superheldenteam behoorlijk in de war.

Die verwarring kwam op het Instagram-bericht van Robert Downey Jr. Op de foto's droeg hij groene kleding en hield hij een masker omhoog en schreef: "Nieuw masker, dezelfde taak."

Verwarring alom
Hierop reageerde zijn partner uit Avengers: Endgame, Gwyneth Paltrow met een verwarde kreet. Ze schreef: "Ik snap het niet Robert. Ben je nu een schurk?" Gwyneth speelde namelijk jaren aan zijn zij als de assistente van Iron Man.

Gwyneth Paltrow gaf voorgaande jaren al aan dat zij de verfilmingen van de comics niet kon volgen. Ondanks haar betrokkenheid kon zij niet onthouden in welke films zij voorkomt. Maar zij is niet de enige die het niet meer snapt: veel fans stellen vragen en er heerst ongeloof.

Eindelijk klaar
Iron Man ging namelijk dood en daarmee was Robert Downey Jr. eindelijk klaar met zijn superheldenrol. Kennelijk mist hij die MCU-wereld weer, want hij neemt de rol van Doctor Doom op zich. Daar dit personage lijkt op Tony Stark, zou Doctor Doom weleens Tony kunnen zijn in een ander universum.




NieuwsFilm