57 jaar, maar Salma Hayek weet je nog steeds te verrassen op een luchtkussen in het zwembad

57 jaar, maar Salma Hayek weet je nog steeds te verrassen op een luchtkussen in het zwembad

De Mexicaanse actrice ziet er weer eens beeldschoon uit tijdens haar vakantie.

Ondanks het feit dat we Salma Hayek dit jaar nog niet in een film of serie hebben gezien, zorgt zij er wel voor dat we haar niet snel vergeten. Zij deelt namelijk wel vaker foto's op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak.

Hayek heeft maar liefst bijna 29 miljoen volgers op Instagram, die ze regelmatig trakteert op kiekjes en filmpjes. Deze worden elke keer weer enorm goed onthaald, maar heel erg gek is dit niet. De Mexicaanse actrice ziet er namelijk nog steeds fantastisch uit.

Vakantie
De actrice, die normaal gesproken dit jaar nog te zien zal zijn in de film Without Blood van Angelina Jolie, geniet van haar vakantie in de zon, terwijl ze op een luchtbed dobbert in het water. Het gaat hier om drie foto's, die binnen de kortste keren honderdduizenden keren werden 'geliket'.

Hayek schrijft er enkel en alleen bij: "Aan het wachten op augustus". De reacties op de kiekjes waren allemaal uiterst positief maar eerlijk is eerlijk, je zou nooit zeggen dat de actrice al 57 jaar oud is. Haar fans vinden het dan ook verbazingwekkend dat de ster er nog zo goed uitziet.

Carrière
Buiten Without Blood heeft Hayek, die vorig jaar nog te zien was in Black Mirror en Magic Mike's Last Dance, ook getekend voor Sacrifice. Hierin spelen heel wat andere grote sterren mee, zoals Anya Taylor Joy, Chris Evans en Brendan Fraser.




NieuwsFilm