De blonde stoot Kate Upton staat op het punt Netflix te veroveren

De blonde stoot Kate Upton staat op het punt Netflix te veroveren

De actrice/model speelt een van de hoofdrollen in de vermakelijke 'The Other Woman'

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe aan hun database. Vaak gaat het hier om gloednieuwe projecten, maar er zitten ook wel vaker films tussen die al ietsje ouder zijn. Nu komt de streaminggigant ook met een van de bekendste films van Kate Upton.

Upton acteert wel al langer, maar is voornamelijk actief als model. In 2011, op 18-jarige leeftijd, verscheen zij op de cover van Sports Illustrated Swimsuit Issue. Zij werd toen uitgeroepen tot 'Rookie of the Year' en had sindsdien de rollen voor het oprapen.

The Other Woman
In 2014 wist ze een van de hoofdrollen te scoren in The Other Woman. In deze komedie lijkt Carly (Cameron Diaz) de perfecte man te hebben gevonden in Mark (Nikolaj Coster-Waldau). Wanneer hij moet vertrekken voor zijn werk, wil Carly hem verrassen, maar komt er dan achter dat hij al getrouwd is.

Carly en Marks vrouw, Kate (Leslie Mann) ontdekken dat Mark nóg een lover heeft, namelijk de bloedmooie Amber (Upton). De drie vrouwen besluiten wraak te nemen op de man die hen allemaal voor de gek heeft gehouden.

Film
The Other Woman werd gemaakt door Nick Cassavetes, de regisseur van o.a. The Notebook. Ondanks het feit dat de film niet al te best werd onthaald, was het wel een grote box-office hit. Mocht je interesse hebben dan moet je de film maar eens kijken op Netflix. Nog niet overtuigd? Bekijk hieronder dan de trailer.



NieuwsFilm