Kang-acteur Jonathan Majors is "gebroken" door nieuws over Robert Downey Jr.

Kang-acteur Jonathan Majors is "gebroken" door nieuws over Robert Downey Jr.

Majors's Kang zou oorspronkelijk Avengers 5 gaan leiden als grote schurk...

Hij moest dé grote opvolger worden van 'The Mad Titan' Thanos (Josh Brolin), acteur Jonathan Majors als Kang the Conqueror in Avengers: The Kang Dynasty, gevolgd door Avengers: Secret Wars.

Hij was de antagonist in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, verscheen in het tweede seizoen van Loki, maar toen werd hij in maart 2023 gearresteerd op beschuldiging van mishandeling, wurging en intimidatie na een huiselijk conflict met zijn vriendin.

Snel vervangen
Afgelopen december werd Majors schuldig bevonden en trok Marvel Studios de stekker uit alle toekomstige projecten. The Kang Dynasty veranderde in Doomsday en Robert Downey Jr. werd onthuld als nieuwste schurk Doctor Doom.

In een gesprek met TMZ merkte Majors op "dat zijn hart gebroken is na dit besluit, omdat hij zoveel van Kang houdt". Hij geef echter ook toe dat Doctor Doom écht bruut is en Downey Jr. de perfecte keuze is.

Sprankje hoop
Toch houdt hij lichte hoop om ooit nog terug te mogen keren: "Hell yeah! Als dat is wat de fans willen en dat is wat Marvel wil, dan gaan we ervoor".



NieuwsFilm

meest populair