Eén actrice wist Robert Pattinson te intimideren in 'Harry Potter'

Eén actrice wist Robert Pattinson te intimideren in 'Harry Potter'

Robert Pattinson voelde zich geïntimideerd door Emma Watson tijdens de opnames van Harry Potter.

Voordat Robert Pattinson naam maakte met The Twilight Saga was hij al te zien in Harry Potter and the Goblet of Fire.

Robert had in dat deel van Harry Potter de rol van Cedric Diggory. En hij raakte daar betoverd door Emma Watson al had hij geen enkele scène met haar samen. Hij voelde zich op de set ontwapend en geïntimideerd door haar aanwezigheid.

Ze hadden chemie
In een eerder interview van Bop Magazine, hier gepubliceerd door FanBolt, zei hij: "Ze is echt heel cool. Ze is ouder dan ze is. Ik vind haar erg intimiderend. Ik probeer altijd indruk te maken op haar. Ze is heel intelligent."

Na dat interview in 2009 werd gespeculeerd dat de twee vast wel gaan daten na zo'n bekentenis. Maar Emma Watson ontkrachtte die geruchten en meldde aan NY Daily News dat ze alleen vrienden waren. Toch hadden ze chemie, zoals dit stukje in de YouTube-video van The Things laat zien.

Ook een soortgelijk effect
Kirsten Stewart had een soortgelijk effect op Robert toen ze samen werkten aan The Twilight Saga. Zij waren wel een stel - een tijdje. Robert vindt het overigens geen problemen om tegelijkertijd op meerdere mensen verliefd te zijn, aldus datzelfde interview met Bop.



NieuwsFilm