Trailer: psychologische scifi-thriller 'Slingshot' laat Casey Affleck en Laurence Fishburne compleet doordraaien

Trailer: psychologische scifi-thriller 'Slingshot' laat Casey Affleck en Laurence Fishburne compleet doordraaien

We hebben lang moeten wachten op de eerste beelden, maar daar is 'ie dan eindelijk!

Het is maar liefst alweer 3 jaar geleden dat we kregen te horen dat de met een Oscar bekroonde Casey Affleck de ruimte in zou gaan in de film Slingshot. Sindsdien hebben we eigenlijk nog maar weinig van het project vernomen, maar nu worden we eindelijk getrakteerd op de eerste trailer.

De scifi-thriller Slingshot volgt de astronaut John, die een unieke missie krijgt. Hij moet met een klein team naar Titan reizen. Dit is een van de manen van de planeet Saturnus, waar menselijk leven mogelijk lijkt te zijn.

Realiteit
Makkelijk is dit echter allesbehalve. Deze levensgevaarlijke missie is de eerste van zijn soort en lijkt meer op een proefrit dan op iets anders. Bovendien heeft John veel moeite om de grip op de realiteit te behouden, waardoor hij niet aan zichzelf maar ook de rest van de crew begint te twijfelen.

Affleck staat er niet alleen voor. Andere astronauten worden gespeeld door Laurence Fishburne (bekend van de Matrix-franchise) en Tomer Capone (The Boys-serie). De film zelf werd gemaakt door regisseur Mikael Håfström.

Trailer
Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten. Slingshot zal namelijk al eind volgende maand in de bioscopen te zien zijn. Kun je niet wachten, kijk dan de onderstaande trailer maar let op, deze lijkt wel tamelijk veel weg te geven!



NieuwsFilm

meest populair