Dit schokkende bedrag kreeg Brad Pitt betaald voor zijn cameo in 'Deadpool 2'

Dit schokkende bedrag kreeg Brad Pitt betaald voor zijn cameo in 'Deadpool 2'

De acteur had een behoorlijke smak geld kunnen vragen maar deed iets onverwachts.

Brad Pitt is al decennialang een van de bekendste namen in Hollywood. De acteur heeft dan ook de rollen voor het uitzoeken en krijgt voor zowat elke film een (klein) fortuin betaald. Hoe zit dit eigenlijk met een van de korste rollen van zijn carrière?

Pitt, o.a. bekend van Fight Club en Once Upon a Time in Hollywood, wordt niet alleen gezien als een van de beste acteurs, hij is ook behoorlijk geliefd. Het is dan ook wel te begrijpen dat menig filmmaker met hem wil samenwerken. Dit was niet anders voor Deadpool 2.

Scène
In de Deadpool-films zitten de nodige cameo's en hoofdrolspeler Ryan Reynolds wilde Pitt strikken voor het tweede avontuur. Pitt is uiteindelijk dan ook heel even kort in de film te zien. De met een Oscar bekroonde acteur kruipt in de huid van de onzichtbare superheld The Vanisher.

Heel erg lang krijgen we hem niet te zien. Het gaat hier om enkele seconden, wanneer Vanisher na een mislukte parachutesprong terecht komt op enkele elektriciteitskabels. Wanneer hij wordt geëlektrocuteerd, zien we dat het om Pitt gaat.

Voorwaarde
Normaal gesproken kan een acteur van Pitts kaliber voor zo'n cameo al makkelijk een paar miljoen vragen, maar de acteur wilde meedoen onder een voorwaarde: Pitt wilde dat Reynolds hem een kop koffie zou kopen en deze persoonlijk aan hem zou geven.


Wat blijkt, de kinderen van Pitt waren zulke fans van het origineel, dat hij maar wat graag wilde opduiken in het vervolg. Zo zei Reynolds al eerder: "Hij deed het gewoon gratis. Dat vond ik echt ongelofelijk en zo gaaf".

NieuwsFilm

meest populair