In 'Deadpool & Wolverine' zit een keiharde grap over Hugh Jackmans echte leven

In 'Deadpool & Wolverine' zit een keiharde grap over Hugh Jackmans echte leven

Deadpool & Wolverine zit vol met geweld, humor en iconische verwijzingen naar hun acteurs en studio's.

De nieuwe Deadpool & Wolverine blijkt vol geweld, cameos en harde grappen te zitten. Dat dat ten koste van vriendschappen of imago's kan gaan, lijkt niet zoveel uit te maken.

Nu hebben natuurlijk genoeg mensen goed nagedacht over het scenario, dus de keiharde scènes zijn zoals ze zijn. Toch is het opvallend dat Ryan Reynolds zijn beste maatje in het echt, Hugh Jackman, mag afzeiken.

Iconisch pak
De Wolverine die Hugh Jackman in eerdere films neerzette, was een man die graag zonder shirt rondliep. Dat paste bij het barbaarse en lompe dat men wilde van de superheld. Maar dat was de studio 20th Century Fox en niet de studio Disney.

Dus draagt Wolverine nu keurig het iconische, knalgele pak. Hierover zegt Deadpool, verwijzend naar de echtscheiding in het echt van Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness: "Dit is Logan. Hij draagt normaal geen shirt, maar sinds zijn echtscheiding laat hij zich gaan."

Besluiten studio
Alsof dat al niet hard genoeg is, neemt Deadpool ook de studio's in de zeik en de wens van Hugh om Wolverine nooit meer op te pakken na de film Logan. Ryan zegt in de film: "Fox doodde hem, maar Disney bracht hem weer tot leven. Ze zullen hem dit laten doen tot hij 90 is."



In de YouTube-video van First We Feast is te zien dat hun vriendschap blijft - dwars door pieken en dalen.

NieuwsFilm