Megan Fox over haar lichaam na het krijgen van drie kinderen

Megan Fox over haar lichaam na het krijgen van drie kinderen

Megan Fox bespreekt haar miskraam, onplanned zwangerschappen en verschijning als zwangere in videoclip.

Megan Fox is open over haar ideeën, hoe schokkend die ook mogen zijn. En nu zij zwanger in de nieuwe muziekvideo van verloofde - en niet-verloofde - Machine Gun Kelly te zien is, komen haar eerdere interviews weer bovendrijven.

Het is niet bekend of Megan Fox in het echt zwanger is, maar in de videoclip van Lonely Road krijgt ze een kindje. Wat wel bekend is, is dat ze een miskraam kreeg nadat ze in 2021 de muzikant leerde kennen. Over die pijnlijke periode schreef ze poëzie in haar boek Pretty Boys Are Dangerous.

Ongepland zwanger
Ook vertelde ze in een interview met Good Morning America over die miskraam: "Ik heb dat niet eerder meegemaakt. Het was moeilijk en zorgde voor een wilde reis samen en apart om te begrijpen wat er gebeurd was."

De actrice uit Transformers en Jennifer's Body heeft al drie kinderen met Brian Austin Green. Over die zwangerschappen zei ze in de YouTube-video van Extratv: "Ze waren niet gepland, dus ik weet niet of ik klaar ben met het krijgen van kinderen."

Aan elkaar gelijmd
Ook zei ze eerlijk na het krijgen van die kinderen: "Mijn lichaam zit amper aan elkaar vast. Het is alsof ik aan elkaar gelijmd zit met kauwgom en plakband. Het valt vast uiteen als ik nog een kind krijg."



NieuwsFilm

meest populair