Vergeten, maar uiterst succesvolle romkom vindt nieuw publiek op Netflix

Vergeten, maar uiterst succesvolle romkom vindt nieuw publiek op Netflix

'It's Complicated' wordt nu weer enorm veel bekeken op de streamingdienst.

Wanneer Netflix een nieuwe blockbuster toevoegt aan hun catalogus, komt het wel vaker voor dat deze tussen de populairste films en series te vinden is. Nu staat echter een vergeten maar zeer vermakelijke romkom in de top 10 op de streaminggigant.

Het gaat hier om de komedie It's Complicated uit 2009. Deze film werd gemaakt door Nancy Meyers, o.a. bekend van The Parent Trap en The Holiday.

Verhaal
Haar film draait om Jane (Meryl Streep). Zij is een moeder van 3 volwassen kinderen, heeft een goedlopend restaurant en een vriendschappelijke relatie met haar ex-man, advocaat Jake (Alec Baldwin).

Wanneer Jake en Jane samen op een onschuldig etentje gaan, gebeurt er echter iets onvoorstelbaars: de twee krijgen weer een verhouding. Een probleem: Jake is hertrouwd met de veel jongere Agness, waardoor Jane nu ineens 'de andere vrouw' is...

Ontvangst
Ondanks het feit dat de film niet overal even goede punten scoort, deed deze het niet verkeerd aan de box-office. Tegenover een budget van 85 miljoen dollar bracht deze bijna 220 miljoen dollar op. Nu krijgt It's Complicated 'een tweede kans', aangezien deze op dit moment gigantisch veel bekeken wordt op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair