Sylvie op Ibiza bij zonsondergang: ze ziet er jonger uit dan ooit

Sylvie op Ibiza bij zonsondergang: ze ziet er jonger uit dan ooit

Sylvie Meis blijft op Instagram bikini's aanprijzen en verdient daar flink aan.

Sylvie Meis blijft onverminderd poseren in badkleding - en verdient daar dik aan.

De 46-jarige uit Sylvie's Wereld So Ibiza is uitgegroeid tot een grote social influencer. Haar Instagram staat vol poses waarin zij de ene na de andere collectie aanprijst. De ene bikini is nog kleiner dan de ander.

Mooie bikini
Op het moment brengt ze tijd door op Ibiza. De fotoreeks hier in dit Instagram-bericht liegt er niet om. Veel hoeft ze er niet bij te schrijven en dat doet ze dan ook niet. Een zonsondergang terwijl ze zich over een paar rotsen drapeert is genoeg voor de views.

Natuurlijk vinden veel volgers haar geweldig. En dat is ze ook. Sylvie Meis werkt hard aan haar imago en doet veel om haar lichaam in topconditie te houden. Ze lijkt jonger dan ooit en in die bikini mag ze gezien worden.

Poses op Ibiza
Op de onderstaande foto's lijkt ze niet veel ouder dan haar zoon Damian van der Vaart. De jonge knul is overigens ook een knapperd. Iemand vraagt zich bij het bericht af waarom de jongen zich zo laat gebruiken door zijn moeder. Maar een andere volger weet het antwoord. Sylvie is een lieve moeder en haar zoon is dol op haar.




NieuwsFilm

meest populair