3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Menu (2022)
Regie: Mark Mylod | Cast: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, e.a. | Te zien op: Disney+
De fanatieke foodie Tyler neemt zich nuchtere vriendin Margot mee op een culinair avontuur. Daarvoor reizen ze af naar een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. Daar worden zij en de andere gasten getrakteerd op een bijzonder menu van de wereldberoemde en excentriek chef-kok Slowik. Al snel neemt de avond een krankzinnige wending, waarbij iedereen in gevaar blijkt.



Gone Girl (2014)
Regie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Te zien op: Disney+
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.



The Snowman (2017)
Regie: Tomas Alfredson | Cast: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rechercheur Harry Hole zit aan de drank en heeft een puinhoop gemaakt van zijn privéleven. Toch blijft hij een van de beste detectives. Hij krijgt de opdracht om een reeks mysterieuze verdwijningen te onderzoeken. Zo komt Hole een seriemoordenaar op het spoor die sneeuwpoppen achterlaat op de plek van zijn misdaden. Aan Hole om hem te stoppen voordat er nieuwe slachtoffers vallen.



NieuwsFilm

meest populair