3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Beautiful Mind (2001)
Regie: Ron Howard | Cast: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
De briljante mathematicus John Nash weet al vroeg in zijn loopbaan verbluffende inzichten te ontwikkelen en schrijft daarmee geschiedenis in zijn vakgebied. Maar dan begint Nash symptomen van schizofrenie te vertonen. Zijn carrière raakt daarmee flink in het slop. Toch geeft hij niet op. Uiteindelijk leidt deze strijd hem zelfs tot een Nobelprijs.



Disturbia (2007)
Regie: D.J. Caruso | Cast: Shia LaBeouf, David Morse, Carrie-Anne Moss, e.a. | Kijk direct
Na de dood van zijn vader belandt tiener Kale diep in de problemen. Zijn moeder legt hem huisarrest op en verbiedt hem om te gamen of televisie te kijken. Om de tijd te doden, begint Kale zijn buren te begluren met een verrekijker. Zijn voyeurisme leidt tot een verschrikkelijke ontdekking: Kale vermoedt dat een van zijn buren een seriemoordenaar is. Helaas geloven alleen zijn vrienden hem.



Boy Erased (2018)
Regie: Joel Edgerton | Cast: Lucas Hedges, Nicole Kidman, Russell Crowe, e.a. | Kijk direct
Wanneer Jared, de tienerzoon van een pastoor, opbiecht te fantaseren over andere mannen, wordt hij door zijn ouders naar een kamp gestuurd om homogenezingstherapie te volgen. Als hij hier niet aan meewerkt, dreigt hij te worden buitengesloten door zijn familie, vrienden en geloof. Langzaam komt zijn moeder Nancy echter tot het inzicht dat haar zoon gewoon is wie hij is.



NieuwsFilm

meest populair