Niet Batman, maar 'Bagman' bezorgt je binnenkort slapeloze nachten

Niet Batman, maar 'Bagman' bezorgt je binnenkort slapeloze nachten

De Bagman "bestaat echt" en "hij weet je altijd te vinden."

Lionsgate heeft de officiële trailer en poster gedeeld voor Bagman, een duistere horrorfilm met Sam Claflin en Antonia Thomas.

Kinderen worden wereldwijd gewaarschuwd voor de titulaire Bagman ofwel de 'Sack Man', een soort boeman die onschuldige kinderen ontvoert en in zijn smerige tas stopt om nooit meer terug te zien.

Het kwaadaardige mythische wezen
In de nieuwste trailer van de horrorfilm brengt het kwaadaardige mythische wezen een bezoekje aan de familie McKee. Vader Patrick McKee (Claflin) ontsnapte als jongen ternauwernood aan de ontmoeting.

Nu Patrick volwassen is, weet het gluipende, grijnzende jeugdtrauma een terugkeer te maken en zijn zoon Jake (Caréll Rhoden) en vrouw (Thomas) in het vizier te hebben.

Leven in angst
Patrick is klaar met het leven in angst en besluit het mysterie van de Bagman op te lossen, voordat zijn zoon in een gore zak verdwijnt.



Colm McCarthy regisseert de horrorfilm naar een script van John Hulme. Naast Claflin, Rhoden en Thomas, spelen Sharon D. Clarke, Steven Cree, William Hope, Adelle Leonce, Peter McDonald, Henry Pettigrew en Will Davis spelen ook een hoofdrol.

Een tas vol nachtmerries
Naast een trailer werd ook een angstaanjagende poster onthuld, met daarop een verweerde leren rugzak waaruit een pop met knopen over zijn ogen genaaid uit de opening van de tas steekt




Bagman zal op 20 september in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair