De kinderen van Ryan Reynolds en Blake Lively maken opvallend filmdebuut

De kinderen van Ryan Reynolds en Blake Lively maken opvallend filmdebuut

Nieuwe Deadpool: sterren, bekende kinderen en verrassende cameos in overvloed.

Deadpool & Wolverine is leuk kijken voor liefhebbers van superhelden, Hollywood-sterren en cameos. In deze nieuwe Deadpool komen een grote hoeveelheid sterren voorbij.

Ook is gedacht aan potentiële sterren. Twee van de vier kinderen van Ryan Reynolds en Blake Lively zijn te zien als Kidpool en Babypool. Het is voor het eerst dat hun kinderen in een film verschijnen.

Eigen kinderen
Kidpool heeft zelfs een paar zinnen tekst en wordt gespeeld door hun 7-jarige dochter Inez Reynolds. Voor Babypool kwam hun baby Olin Reynolds in beeld. Ook hun zoontje blijkt een natuurtalent - en zo'n filmdebuut is erg toepasselijk.

Alhoewel hun andere twee dochters geen rollen hebben in de film, blijkt Blake wel Lady Deadpool te spelen. Hiermee komt een eind aan de speculatie dat Taylor Swift in de film zou zitten en blijkt het nieuwe deel een familieaangelegenheid te zijn.

Meer cameos
Daarnaast is Matthew McConaughey heel toepasselijk als Cowboypool te zien, terwijl Henry Cavill als Wolverine te zien is. Daar houden de surprises niet bij op! Fans zijn in elk geval verrast dat er zoveel cameos in de film zitten die goed geheim zijn gehouden. Meer volgt in het artikel van Newsarama op Twitter/X.



NieuwsFilm

meest populair