Keanu Reeves wordt emotioneel als zijn grootste films worden opgesomd: "het veranderde levens"

Keanu Reeves wordt emotioneel als zijn grootste films worden opgesomd: "het veranderde levens"

Keanu Reeves deelt bijzondere herinneringen aan zijn films in een emotioneel interview met Colbert.

De naam Keanu Reeves brengt een enorme hoeveelheid herinneringen op voor filmliefhebbers. Omgekeerd levert het de geliefde ster ook een hoop fijne emoties op.

Dat werd wel duidelijk in een interview uit The Late Show with Stephen Colbert toen de presentator een aantal films opsomde. Op de 35 jaar van Bill & Ted's Excellent Adventure zei Keanu: "Vriendschap en acteren met Alex Winter."

Mooie herinneringen
Over de 33 jaar van Point Break vertelde Keanu: "Het geniale van Kathryn Bigelow en de prachtige, geweldige en professionele Patrick Swayze." Over Speed die nu 30 jaar bestaat, vertelde hij: "Sandra Bullock en Jan de Bont die roept: Geef me die f**king camera!"

Bij The Matrix zuchtte hij diep, want hij werd een tikje emotioneel. Keanu zei: "The Matrix veranderde mijn leven. Het veranderde ook de levens van zoveel andere mensen in zoveel mooie opzichten. Als artiest hoop je dat."

Het beste gevoel
Keanu vervolgde met: "Je hoopt dat je een verhaal mag vertellen. In de loop der jaren heb ik een hoop mensen ontmoet die zeggen dat The Matrix hen in goede zin zo positief heeft geraakt. Dat is het beste gevoel."




NieuwsFilm

meest populair