3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Marvel-actie tot Netflix-topper: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Captain America: Civil War (2016)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Robert Downey Jr., Daniel Brühl, e.a. | Te zien op: Disney+
Nadat er opnieuw burgerslachtoffers vallen tijdens een missie van de Avengers, komen de helden onder grote politieke druk te staan. Captain America en Iron Man zijn het niet eens over de toekomst van het team en komen daardoor lijnrecht tegenover elkaar te staan. De Avengers splitsen zich op. Dit leidt uiteindelijk tot een heftige clash tussen 'team Iron Man' en 'team Captain America'.



Good Luck To You, Leo Grande (2023)
Regie: Sophie Hyde | Cast: Emma Thompson, Daryl McCormack, Isabella Laughland, e.a. | Te zien op: Prime Video
Twee jaar geleden verloor Nancy haar man. Nu snakt ze naar intimiteit. Ze besluit daarom een gigolo in te huren. Zijn naam is Leo Grande. De twee spreken af op een hotelkamer. En hoewel ze de eerste keer gespannen is, bevalt haar contact met Leo zo goed dat ze hem vaker boekt. Tijdens hun afspraakjes begint Nancy's zelfverzekerdheid langzaam te groeien.



Nyad (2023)
Regie: Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin | Cast: Annette Bening, Jodie Foster, Rhys Ifans, e.a. | Te zien op: Netflix
2010. De Amerikaanse oud-zwemkampioen Diana Nyad is zestig maar barst nog van de ambitie. Ze wil de eerste persoon worden die in één ruk van Cuba naar Florida zwemt - een tocht van bijna drie dagen, vol gevaren. Iedereen verklaart haar voor gek, maar ze blijft stug volhouden, gesteund door haar trouwe vriendin en coach Bonnie Stoll.



NieuwsFilm

meest populair