'Troll' was een mega succes voor Netflix, maar hoe zit het nu met het vervolg?

'Troll' was een mega succes voor Netflix, maar hoe zit het nu met het vervolg?

'Troll 2' werd al een jaar geleden aangekondigd, maar het is nu alweer een tijdje stil.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat er een artikel langskwam op FilmTotaal over Troll 2, het vervolg op de uiterst succesvolle Netflix-film Troll. Sindsdien bleef het echter stil. Hoe staat het eigenlijk met de sequel?

Ondanks het feit dat Troll tamelijk magere cijfers scoort op diverse filmwebsites, was de blockbuster een grote hit voor de streaminggigant. Troll werd in de eerste drie maanden op Netflix maar liefst 103 miljoen keer bekeken.

Vervolg
Dat niet alleen. De monsterfilm stond ook in de top 10 meest bekeken films in 93 verschillende landen. Niet zo heel gek dus, dat regisseur Roar Uthaug al snel liet weten dat er een tweede deel zou volgen.

Zo zei de filmmaker vorig jaar nog: "Het was mijn droom om 'Troll' te kunnen maken en de ontvangst hiervan was ook ongelofelijk. Het vervolg zal weer draaien om Noorse folklore en zal wederom gemaakt worden door Noorse talenten".

Wat te verwachten
Troll 2 mag dan wel het groene licht hebben gekregen van Netflix, we hebben er niet veel meer over gehoord. Naar verluidt zouden de opnames wel nog dit jaar van start moeten gaan. Laten we hopen dat dat nog het geval is en dat we snel op meer informatie getrakteerd zullen worden.



NieuwsFilm