Deze film met Paul Mescal (Gladiator 2) zien we pas over 20 jaar in de bioscoop

Deze film met Paul Mescal (Gladiator 2) zien we pas over 20 jaar in de bioscoop

Paul Mescal speelt in de 20 jaar durende opname van Richard Linklaters film "Merrily We Roll Along".

Acteur Paul Mescal is een van de meest gewilde namen binnen Hollywood. De Ierse acteur brak een aantal jaar geleden door en de filmrollen lijken hem nu om zijn oren te vliegen. Een regisseur wist Mescal zelfs voor de komende 20(!) jaar te strikken.

Paul Mescal brak in 2022 door met zijn rol in Aftersun, waar hij een Oscarnominatie voor ontving. Ook speelt hij de hoofdrol in de langverwachte Gladiator-sequel, Gladiator II van regisseur Ridley Scott.

Merrily We Roll Along
Momenteel is Mescal bezig met de productie van de film Merrily We Roll Along. Het verhaal van de film is gebaseerd op een populair toneelstuk dat momenteel ook op Broadway in New York City te zien is.

Merrily We Roll Along vertelt het verhaal van een Broadway-componist die zijn vrienden en carrière achter zich laat om een Hollywood producer te worden. De film vertelt de gebeurtenissen over 20 jaar tijd, en de filmmakers lijken zich aan dat tijdsbestek te willen gaan houden.

20 Jaar
Gezien de film zich in een periode van 20 jaar afspeelt, besloot regisseur Richard Linklater om de film in een periode van 20 jaar op te nemen. Deze eigenwijze aanpak is niet per se noodzakelijk, maar kan de uiteindelijke film wel een stuk interessanter maken.



De Amerikaanse regisseur heeft al enige ervaring met een dergelijke aanpak, zo regisseerde hij ook de coming-of-age film Boyhood, die in 12 jaar werd opgenomen, waardoor de kijker een heuse transformatie van het hoofdpersonage zag.

Boyhood
Regisseur Richard Linklater lijkt met de ontwikkeling van Merrily We Roll Along het succes van Boyhood te willen evenaren. Dat is op zich geen verkeerde gedachte, gezien het enorme succes van de coming-of-age dramafilm.



Boyhood kreeg maar liefst 6 Oscarnominaties waarvan er één werd verzilverd. Of Merrily We Roll Along een dergelijke ontvangst kan verwachten, zullen we pas over een jaar of 20 weten. Mocht je Boyhood zelf willen kijken, dan kan dat via Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair