Screamqueen Neve Campbell heeft eindelijk positief nieuws over nieuwe 'Scream'-film

Screamqueen Neve Campbell heeft eindelijk positief nieuws over nieuwe 'Scream'-film

Volgens de actrice zullen de opnames dit jaar nog van start gaan.

Actrice Neve Campbell heeft een positieve update gedeeld over de opnames van de zevende Scream-film na talloze vertragingen.

Aan IndieWire vertelde de actrice: "We zouden in september beginnen, maar we gaan nu in december beginnen vanwege wat planningdingen."

Voor het einde van 2024
Ook vertelt ze dat de vertraging "goed is, want dan hebben we de tijd om het echt goed te doen. Dus ik ben er heel enthousiast over."

Het is bemoedigend voor fans van de franchise om te horen dat de opnames van het zevende deel beginnen voor het einde van 2024.

Trending horrorfilms
Tijdens hetzelfde interview met Indiewire werd aan de screamqueen gevraagd of ze naast nieuws over de nieuwe Scream-film op de hoogte is van andere trending horrorfilms.

"Ik ben bang van niet. Ik zou dat moeten zijn, maar ik vind het moeilijk om horrorfilms te kijken, echt waar," vertelde ze. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat het gewoon niet mijn ding is."

Kijken en bang worden
"Ik hou niet van de ervaring om te zitten kijken en bang te worden. Sommige mensen vinden het echt geweldig en ik weet ook dat ze fantastisch kunnen zijn."

NieuwsFilm