Sterke alles-of-niets-thriller op Netflix wordt nu erg goed bekeken

Sterke alles-of-niets-thriller op Netflix wordt nu erg goed bekeken

De thriller Breaking met John Boyega staat nu in de Netflix Top 10.

Acteur John Boyega brak door in de film Attack the Block uit 2011 en werd wereldberoemd door zijn rol in de Star Wars-vervolgen. De afgelopen jaren hebben we iets minder van de Britse acteur gehoord. Nu zien we hem op Netflix in de redelijk onbekende film Breaking.

Breaking of 892 uit 2022 is geregisseerd door Abi Damaris Corbin en wordt door Netflix omschreven met woorden als "ontroerend, thriller" en filmhuis". Ook namen als Nicole Beharie, Selenis Leyva, Connie Britton, Jeffrey Donovan en Michael Kenneth Williams spelen in de film.

Sterke ontvangst
Breaking staat er op de Tomatometer goed voor met een certified fresh 82 procent. Ook de publieksscore is met 84 procent erg goed. Het cijfer op IMDb is echter wat lager, namelijk een 6,3.

"Breaking heeft moeite om de boodschap effectief over te brengen, maar de nobele bedoelingen worden bekrachtigd door de enerverende vertolking van John Boyega," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Breaking graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Wanneer een berooide ex-marinier geen steun krijgt van Veteranenzaken, voert hij een radicaal plan uit om zijn grieven te uiten. Daarbij zet hij alles op het spel.

NieuwsFilm