Waarom we nog helemaal niets over 'Blade' en andere Marvel-films krijgen te horen

Waarom we nog helemaal niets over 'Blade' en andere Marvel-films krijgen te horen

Na Comic-Con in San Diego krijgen we binnenkort nog D23 in Anaheim.

Gisteren vond de grote Marvel Comic-Con panel plaats en er was groot nieuws over de films Captain America: Brave New World, Thunderbolts* en The Fantastic Four: First Steps. Uiteraard was er ook de aankondiging over de terugkeer van Robert Downey Jr. in het Marvel Cinematic Universe. Maar waar was het nieuws over het geplaagde Blade?

Los van het nieuws over Avengers: Doomsday zijn er een hoop teleurgestelde Marvel-fans. Waarom waren er geen meer onthullende aankondigingen, zoals een update over de bioscoopfilms en de series op Disney+ tot in 2027? Er komt gelukkig snel meer.

D23
Over nog geen twee weken kun je een tweede grote update over het MCU verwachten tijdens het evenement D23 om de zoveel jaar georganiseerd door de officiële fanclub van The Walt Disney Company. Wel vaker kiezen Disney en Marvel Studios ervoor om tijdens dat event flink uit te pakken rond het MCU.

D23 vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 11 augustus in het Anaheim Convention Center in Californië. Uitgebreide info vind je op de D23-website, maar we krijgen tijdens het event een update over de werelden van Pixar, Marvel, Star Wars, Disney zelf en 20th Century Studios.

Marvel Phase 6
Over twee weken krijgen we waarschijnlijk meer te horen over Blade en de films en series in Phase 6 dat toewerkt naar Avengers: Secret Wars en de Multiverse Saga afrondt.


Ook interessant
'Iron Man'-acteur Robert Downey Jr. is Doctor Doom in 'Avengers: Doomsday' en 'Avengers: Secret Wars'
Na jaren de rol van Tony Stark / Iron Man te hebben gespeeld in het Marvel Cinematic Universe keert Robert Downey Jr. terug in de franchise om.. [Lees verder]

NieuwsFilm