"Ik kus niemand anders": Bekend acteur heeft opvallende regel voor zoenen in films en series

"Ik kus niemand anders": Bekend acteur heeft opvallende regel voor zoenen in films en series

Neal McDonough weigert intieme scènes vanwege zijn katholieke geloof en stelt zijn gezin voorop.

Neal McDonough hanteert een strenge regel in Hollywood, waardoor hij rollen verliest en het filmstudio's en scenarioschrijvers moeilijk maakt. Maar het is wat het is - en zijn filmcarrière loopt al meer dan 30 jaar in succesvolle filmprojecten.

De acteur uit Band of Brothers, Desperate Housewives, Sonic, Tulsa King en Minority Report is open in zijn opvallende regel en vertelt dat vaker in interviews. Ook op TikTok komt zijn leefwijze voorbij, zoals het filmpje van Christ Is Coming Soon laat zien.

Strenge regels zijn prima
Daar vertelt de 58-jarige ster over zijn normen en waarden: "Ik kus niemand behalve mijn vrouw. Ik wil niet dat mijn kinderen dat zien. Ik wil niet dat anderen dat zien. Ik wil niet dat God dat ziet. Ik stel anderen voorop en dan kom ik. Ik stel God voorop en dan kom ik. Dat zijn mijn regels. Dat is mijn leiderschap."

Voor de acteur geldt elk kusje of bedscène als overspel. Hij is streng katholiek en is al ruim 20 jaar samen met zijn vrouw. Gelukkig reageren filmmakers nu vrij ontspannen als ze hem casten. Dat was vroeger wel anders. Sommigen vonden hem een godsdienst-fanaat en meden hem.

Soms is het overspel
Neal McDonough weet gelukkig zelf wel beter. Hij zegt dat hij gewoon zo in elkaar zit. Meer acteurs komen er voor uit dat ze sommige dingen toch als overspel zijn gaan zien en sommige scènes niet fijn vinden voor zichzelf en hun gezin. Penn Badgley en Julia Roberts zijn een paar voorbeelden.

@christiscomingsoon Neal McDonough shares his experience of being FIRED and BLACKLISTED from Hollywood after refusing to do kissing and sexually explicit scenes. #news #theloveofgod #speaklife ? Emotional piano and strings - Makoto Hiramatsu


NieuwsFilm

meest populair