Hugh Jackman bedankt Marvel-baas met cadeautje van 15 dollar, maar hier zit een grote gedachte achter

Hugh Jackman bedankt Marvel-baas met cadeautje van 15 dollar, maar hier zit een grote gedachte achter

Hugh Jackman en Kevin Feige houden jarenlang vriendschappelijk contact dat begon met een steak.

Hugh Jackman is een bedachtzame man. Dat bleek onlangs opnieuw toen producer Kevin Feige een eigen tegel kreeg op de beroemde Walk of Fame in Hollywood en de Marvel-baas een dinerbon kreeg van maar 15 Amerikaanse dollar. Beiden zijn miljonairs ...

Kevin Feige en Hugh Jackman leerden elkaar 25 jaar geleden kennen door de audities voor X-Men. Hugh was nog niet bekend in Hollywood en vloog van Australië naar Amerika voor audities. Hij wist pas bij zijn auditie voor MCU, dat de filmopnamen al waren begonnen en dat Scott Dougray de rol van Wolverine had gekregen.

Gratis steak
Hugh was teleurgesteld, maar rondde toch zijn auditie af en kreeg een lift terug naar het vliegveld van Kevin Feige. Kevin zorgde dat Hugh wat te eten kreeg onderweg. Dus had Hugh nu op zijn beurt een dinerbon geregeld bij dezelfde steakhouse.

Hugh vertelde over die dag: "Iedereen wist dat ik de rol niet zou krijgen, want er was geen rol te geven. Ik vond het klasse, omdat hij dat helemaal niet hoefde te doen. Maar hij zorgde voor mij en dat zal ik nooit vergeten."

Voortdurende vriendschap
Die ene auditie met die ene gratis steak zorgde voor een voortdurende werkrelatie met vriendschap, want Scott Dougray kon de rol van Wolverine toch niet op zich nemen, Hugh Jackman wel. Hugh werd wereldberoemd als The Wolverine in meerdere succesvolle films - en het begon met een steak.



Meer volgt op Twitter/X van Discussing Film. Bij de reacties zeggen volgers onder de indruk te zijn van het 'full circle moment' van de mannen en de respectvolle manier waarop ze met elkaar omgaan.

NieuwsFilm