Brute trailer 'Hellboy: The Crooked Man': eerste demonische en bloederige Hellboy-film

Brute trailer 'Hellboy: The Crooked Man': eerste demonische en bloederige Hellboy-film

Na drie eerdere Hellboy-films is het nu Jack Kesy die de Duivelse held speelt.

Regisseur Brian Taylor wist in 2006 te overtuigen met de bizarre actiefilm Crank met Jason Statham. De film was een succes en in 2009 verscheen zelfs een vervolg. Daarna werd het minder met titels als Gamer en Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Binnenkort verschijnt van Taylor Hellboy: The Crooked Man.

Het is alweer de vierde film over het personage uit de strips van Mike Mignola en Dark Horse Comics. Eerder speelden Ron Perlman en David Harbour de rol in films die financieel niet enorm wisten te overtuigen. De eerste twee films van Guillermo del Toro werden wel sterk ontvangen.

The Crooked Man
Deze nieuwe Hellboy-film van Millennium Media is naar verluidt stevig R-rated (16 jaar en ouder) en opnieuw zou het de start moeten zijn van een reeks. Dit keer is het The Strain en Deadpool 2-acteur Jack Kesy die is opgemaakt als 'Red'.

In The Crooked Man gaan we terug naar de jaren 50. Hellboy en een beginnende BPRD-agent stranden in het landelijke Appalachia en ontdekken een kleine gemeenschap die wordt geplaagd door heksen, geleid door een lokale duivel met een verontrustende connectie met het verleden van Hellboy: The Crooked Man.

Gloednieuwe trailer
Er zijn ook rollen van Adeline Rudolph als Bobbie Jo Song en Jefferson White als Tom Ferrel en naar verwachting draait Hellboy: The Crooked Man vanaf 27 september in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Hieronder de gloednieuwe trailer.



NieuwsFilm