Eindelijk meer duidelijkheid over 'The Batman Part II' via regisseur Matt Reeves

Eindelijk meer duidelijkheid over 'The Batman Part II' via regisseur Matt Reeves

De kogel is door de kerk: de opnames beginnen volgend jaar en het vervolg zal in 2026 te zien zijn.

Op dit moment is de San Diego Comic Con gaande. Zulke events helpen altijd om meer te komen weten over aanstaande films en series. Het onderstaande weetje zal de nodige cinefielen ook als muziek in de oren klinken: in 2026 komt The Batman 2 uit.

Sinds James Gunn en Peter Safran de superheldenstudio DC hebben overgenomen, vinden er de nodige veranderingen plaats. Heel wat bekende namen, zoals Patty Jenkins, Henry Cavill en Dwayne Johnson, zijn bijvoorbeeld al vertrokken.

Nieuwe projecten
Gunn en Safran beginnen met een schone lei, en komen met allerlei nieuwe verhalen. Ondanks het feit dat ze een nieuwe Batman zullen introduceren in The Brave and the Bold, mag regisseur Matt Reeves wel gewoon zijn vervolg maken op The Batman.

Tijdens de Comic Con liet Reeves zich erover uit. Niet alleen keert natuurlijk Robert Pattinson terug als 'The Caped Crusader', ook is bevestigd dat Colin Farrells The Penguin wederom een belangrijke rol zal spelen.

Nog even wachten
Farrell zal over niet al te lang al te zien zijn in zijn eigen The Penguin-serie, een verhaal dat zich af zal spelen tussen beide films in. Deze serie, net zoals de films, spelen zich buiten het nieuwe DC af en vormen het 'Batman Epic Crime Saga'.


Reeves liet ook weten dat de opnames volgend jaar van start gaan en dat zijn blockbuster, als alles goed gaat, op 2 oktober 2026 in de bioscopen zal draaien. Meer informatie zal dus ongetwijfeld de komende maanden gaan volgen.

NieuwsFilm