Is Hugh Jackman na 'Deadpool & Wolverine' echt klaar met Wolverine spelen?

Is Hugh Jackman na 'Deadpool & Wolverine' echt klaar met Wolverine spelen?

Is Jackmans avontuur als Logan/Wolverine na 'Deadpool & Wolverine' nu echt klaar?

Hugh Jackman kondigde in 2016 aan dat hij Wolverine nog één laatste keer ging spelen in Logan. Hij veranderde vijf jaar later van gedachten en belde Ryan Reynolds op met de melding dat hij nog een keer Wolverine wilde spelen in een Deadpool-film. Is dit dan echt de laatste keer, of zien we Jackman terug in toekomstige MCU-films?

LET OP! in dit artikel worden SPOILERS van Deadpool & Wolverine besproken. Als je de film nog niet hebt gezien, kun je dit artikel voor nu beter overslaan.

Status aan het eind
De variant van Wolverine die Jackman in Deadpool & Wolverine vertolkt, wordt gezien als 'de slechtste Wolverine' in het multiversum. Het blijkt namelijk dat hij de X-Men in de steek liet op een cruciaal moment, wat leidde tot hun uitroeiing. Hij draagt het herkenbare geel met blauwe pak om zijn team te herdenken.

Deze Wolverine was aan het eind bereid zich op te offeren om de thuiswereld van Wade Wilson te redden door de 'Timeripper' te verwoesten. Uiteindelijk doen Wade en Logan dit samen, waardoor ze het overleven. In de laatste scène zien we hoe Wade en zijn vrienden de geslaagde missie vieren, maar nu zitten Logan en Laura/X-23 er ook bij.

Einde?
Aangezien deze variant van Wolverine niet alleen springlevend is, maar ook deel uitmaakt van de Deadpool-familie, is er een grote kans dat Hugh Jackman terugkeert in toekomstige Marvel-films.


Daarnaast heeft Deadpool & Wolverine al bijna een half miljard wereldwijd omgezet, terwijl de film nog geen halve week is uitgebracht.

Toekomst
Wat is dan de volgende film waarin we Deadpool en Wolverine in gaan zien? Het voor de hand liggende antwoord is voor nu Avengers: Secret Wars. Deze zesde Avengers-film lijkt het slotstuk van de Multiverse-saga te worden. Aangezien Deadpool en Wolverine nu bevriend zijn met de TVA, de organisatie die het multiversum overziet, is de kans groot dat ze worden ingezet om de Avengers bij te staan.


De kans dat Jackman in de nieuwe X-Men-film van Marvel Studios gaat spelen, is wat kleiner. Dit lijkt een compleet nieuwe cast te introduceren als de iconische mutanten.

NieuwsFilm

meest populair