Giancarlo Esposito onthult eindelijk zijn mysterieuze personage in 'Captain America 4'

Giancarlo Esposito onthult eindelijk zijn mysterieuze personage in 'Captain America 4'

Zelfs de grootste Marvel-fan had dit personage niet kunnen raden.

Momenteel vindt de jaarlijkse Comic Con in San Diego plaats. Hier worden elk jaar grootse dingen bekendgemaakt omtrent films en series die gebaseerd zijn op stripboeken. Zojuist is er een hoop nieuwe informatie onthuld over de nieuwe Marvel-film Captain America: Brave New World.

Eerder dit jaar werd bekend dat topacteur Giancarlo Esposito zich bij de cast van de vierde Captain America-film had aangesloten. Op basis van setfoto's en de eerste trailer, zijn fans volop gaan raden wie hij zou kunnen spelen.

Verhaal
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: Na een ontmoeting met de nieuw gekozen Amerikaanse president Thaddeus Ross (Harrison Ford), komt Sam (Anthony Mackie) midden in een internationaal incident terecht.

Hij moet de reden achter een snode mondiale plot achterhalen voordat het ware meesterbrein de hele wereld rood laat zien.

Serpent Society
Giancarlo Esposito onthulde eindelijk wie hij speelt in de film: "Ik ben de Koning van de Serpent Society. Ik ben Seth Voelker, Sidewinder!"


Er werd al langer gespeculeerd dat de Serpent Society in de film zou zitten, maar dat is nu eindelijk officieel bevestigd. De Serpent Society is een organisatie van superschurken met een slangenthema. De organisatie komt in Brave New World in conflict met Captain America, iets wat in de strips al vaak is gebeurd.

NieuwsFilm