Levensechte facehuggers vallen het publiek aan tijdens 'Alien: Romulus'-panel op San Diego Comic-Con

Levensechte facehuggers vallen het publiek aan tijdens 'Alien: Romulus'-panel op San Diego Comic-Con

En alsof dat al niet angstaanjagend genoeg was voor het publiek, weet ook een Chestburster zijn kop op te steken.

Eerder vandaag brak de chaos los in de H-hal van San Diego Comic Con en werd het publiek aangevallen door Facehuggers die graag een knuffel wilden ontvangen van hun grootste fans.

Regisseur Fede Alvarez en castleden Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn en Aileen Wu waren te gast op de San Diego Comic-Con ter promotie van Alien: Romulus.

Gruwelijke nieuwe beelden
Alvarez liet hier een aantal nieuwe bloederige clips aan het Comic-Con-publiek zien, waaronder een gruwelijke clip met een Chestburster.

In de clip zit Spaeny's Rain Carradine vast met Aileen Wu's Navarro. Tot hun grote schrik beseffen ze allebei dat er een buitenaards wezen in haar schuilt, dat al snel uit haar borstkas barst.

Hel breekt los
De regisseur legt uit dat hij probeerde zoveel mogelijk fysieke effecten te gebruiken in Romulus en hij voert ze blijkbaar ook graag door naar de realiteit.



Hel brak los toen het licht rood begon te knipperen in de H-hal. De beruchte Facehuggers kropen de hal binnen en waren op zoek naar hun slachtoffers.

Ta-da!
Na een paar goede knuffels wist ook de Chestburster een enthousiaste entree te maken. Hopelijk heeft het publiek op de eerste rij een waarschuwing vooraf gekregen voor het spatgevaar.



Alien: Romulus springt vanaf 15 augustus richting de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm