3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

3 toffe films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Logan (2017)
Regie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a. | Kijk direct
Anno 2029 zijn vrijwel alle mutanten uitgegroeid. Een aan drank verslaafde Wolverine houdt zich samen met een dementerende Professor X schuil op een Mexicaanse ranch. Wanneer hij de zorg krijgt over een jonge mutant, die veel weg heeft van hem, kan Logan zich niet langer verstoppen. Samen nemen ze het op tegen een duistere dreiging.



The Creator (2023)
Regie: Gareth Edwards | Cast: John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan, e.a. | Kijk direct
Er is een oorlog gaande tussen de mens en kunstmatige intelligentie. Ex-agent Joshua wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de losgeslagen AI, op te sporen. De Schepper heeft een levensgevaarlijk wapen ontwikkeld waarmee de oorlog kan worden beëindigd, maar ook de mensheid kan worden vernietigd. Uiteindelijk komt Joshua erachter dat dit wapen een robot blijkt te zijn in de vorm van een kind.



Inside Out (2015)
Regie: Pete Docter & Ronaldo Del Carmen | Cast: Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, e.a. | Kijk direct
De vader van Riley heeft een nieuwe baan gekregen en daarom moet heel het gezin meeverhuizen naar San Francisco. Riley raakt in de war door alle verschillende emoties die ze daarbij voelt. Deze emoties leven letterlijk in een controlecentrum in haar hoofd en moeten een conflict zien te overbruggen om haar herinneringen te redden.



NieuwsFilm

meest populair