'Peaky Blinders'-film strikt een van de bekendste actrices in Hollywood

'Peaky Blinders'-film strikt een van de bekendste actrices in Hollywood

Rebecca Ferguson van het 'Dune'-tweeluik heeft een grote rol gescoord in de Netflix-blockbuster.

Goed nieuws voor de Peaky Blinders-fans onder ons. Netflix komt nog met één laatste hoofdstuk in de vorm van een film en hebben nu een van de grootste namen in Hollywood weten te strikken voor de blockbuster.

Het gaat hier om niemand minder dan Rebecca Ferguson, de geliefde actrice bekend van wereldberoemde franchises als Mission: Impossible en Dune. Het is vooralsnog niet bekend welke rol de actrice op zich zal nemen, maar gezien haar status zal het wel om een belangrijke rol gaan.

Wat te verwachten
Netflix kondigde de Peaky Blinders afgelopen juni aan. De populaire serie kwam tot een einde in 2022, maar de streaminggigant heeft toch nog interesse in meer en laten Cillian Murphy nog een keer terugkeren als Thomas Shelby.

Er is vooralsnog onduidelijk waar het verhaal over zal gaan, al wordt de draad direct opgepakt daar waar de serie stopte. Tom Harper neemt de regie voor zijn rekening, terwijl Steve Knight weer het script verzorgt.

Gerucht
Knight liet al eerder weten dat het verhaal zich misschien wel zal afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog: "Toen we meer dan 10 jaar geleden begonnen met 'Peaky Blinders', hadden we nooit gedacht dit dit zo groot zou worden".



"'Peaky Blinders' is altijd een familieverhaal geweest, dus dat willen we nu doorzetten. Het is geweldig om nog een keer te mogen samenwerken met Steve en Cillian. We hopen dat de film ook weer een groot succes zal zijn".

NieuwsFilm

meest populair