Keanu Reeves geeft update over 'Constantine 2': komt de duivelse comicfilm er nog wel?

Keanu Reeves geeft update over 'Constantine 2': komt de duivelse comicfilm er nog wel?

De acteur laat zich er weer eens over uit en dit zal als muziek in de oren klinken van de fans.

Keanu Reeves is natuurlijk voornamelijk bekend van franchises als Matrix en John Wick, maar ook zijn Constantine-film is behoorlijk geliefd. Er wordt al lange tijd gesproken van een vervolg, maar hoe zit het hier nu eigenlijk mee?

Het gaat hier om de horrorfilm uit 2005, waarin Reeves te zien is als John Constantine. Hij is naar de hel geweest en teruggekeerd met een gave: hij kan engelen en demonen herkennen die in menselijke gedaante op aarde leven.

Onderzoek
Zijn hulp wordt ingeroepen voor het oplossen van een mysterieuze dood, maar dit onderzoek gaat veel verder dan gedacht. Constantine komt terecht in een wereld van demonen en engelen die in Los Angeles leven, maar de vraag is of hij nog kan ontsnappen uit deze hel op aarde.

Hoofdrolspeler Reeves was recentelijk te gast bij The Late Show with Stephen Colbert, waar hij zich kort maar krachtig uitliet over Constantine 2. De geliefde acteur had er het volgende over te zeggen: "De nee werd langzaam een misschien en dat ik weer uitgegroeid tot een ja".

Nog even wachten
Reeves vervolgt: "Op dit moment wacht ik op een script, maar het ziet er wel allemaal goed uit". Bekijk hieronder het volledige fragment met Stephen Colbert, die misschien wel een cameo zal spelen in de blockbuster.



NieuwsFilm

meest populair