Deze celebs zaten in 'Harry Potter', maar je hebt ze vast over het hoofd gezien

Deze celebs zaten in 'Harry Potter', maar je hebt ze vast over het hoofd gezien

Harry Potter-films bevatten veel bekende en nieuwe Britse sterren in bijrollen.

De films van Harry Potter zitten vol bekende acteurs. Natuurlijk weten mensen dat wel met gevestigde namen als Alan Rickman, Robbie Coltrane, Gary Oldman en Ralph Fiennes.

En men weet ook dat Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint in die verfilming zaten. Maar steeds meer fans herkennen nieuwe Britse sterren tussen de leerlingen. En dat maakt het opnieuw kijken van de delen weer extra leuk.

Vluchtige indrukken
Zo vertelde Margot Robbie al eens dat haar man, de bekende producer en regisseur Tom Ackerley, een Slytherin was in Harry Potter. Toen Draco naar Buckbeak toe wilde, duwde hij Tom uit de weg. In de YouTube-video van The Graham Norton Show blijkt Margot een grote fan.

Dani Harmer werd door een fan gevonden in het allereerste deel Harry Potter and the Philosopher's Stone. De actrice uit The Story of Tracy Beaker zit aan tafel bij Fred en George. Op Twitter/X bevestigde Dani dat.

Slim begin
Jesy Nelson uit Little Mix is vluchtig te zien bij de Yule Ball in Harry Potter and the Goblet of Fire. Ze zei in een Australisch interview dat je daarvoor wel eerst op de pauze-knop moet drukken anders mis je haar. Ook Ben Shepard van Good Morning Britain vertelde daar trots - met snor - in Harry Potter and the Half-Blood Prince te zitten.



Regé-Jean Page is bekend geworden door de serie Bridgerton. Hij is te zien in Harry Potter and Deathly Hallows Part 1. Hij staat achter Hermione bij de bruiloft van Bill en Fleur en vertelde aan The Tonight Show dat het geweldig is in een grote film als een extra te starten. Je leert daar zoveel van.

NieuwsFilm

meest populair