Foto's van Lady Gaga in Parijs op de meest bizarre schoenen ooit

Foto's van Lady Gaga in Parijs op de meest bizarre schoenen ooit

Lady Gaga verschijnt weer in het openbaar en werkt aan nieuwe muziek voor fans.

Lady Gaga laat zich weer op straat zien. De première van haar nieuwe film Joker: Folie à Deux komt eraan en zij werkt weer aan nieuwe muziek.

Mensen zijn hier op Reddit bij r/popculturechat alleen verdeeld bij de beelden van haar in Parijs. De ster loopt op de meest bizarre schoenen ooit. De hakken lijken op een combinatie van plateauzolen met stripperhakjes.

Is dat comfortabel
Iemand vraagt zich af of haar voeten vast zitten in dezelfde stand zoals bij een barbiepop. Een ander weet dat de hakjes die strippers dragen de meest comfortabele schoenen ooit zijn. Weer een derde denkt dat de outfit voor Lady Gaga een equivalent van gemakkelijke kleding is.

Lady Gaga had de hakjes misschien nodig om in de stemming te raken. Op haar Instagram meldde ze onlangs dat ze weer in de studio werkt aan nieuwe muziek. Fans reageerden dat ze maar verwend worden door haar.

Weer nieuwe muziek
Ze schreef onder meer: "Ik ben het maar in de studio. Ik word zo gelukkig van muziek.Ik voel me dankbaar, mijn hart is vredig. Het is net meditatie. Ik kan niet wachten tot jullie kunnen horen waar ik aan werk."




NieuwsFilm

meest populair