Trailer: 'Dune'-ster Timothée Chalamet gaat voor de Oscar als Bob Dylan in de biopic 'A Complete Unknown'

Trailer: 'Dune'-ster Timothée Chalamet gaat voor de Oscar als Bob Dylan in de biopic 'A Complete Unknown'

In de trailer zien we Chalamet achter de microfoon kruipen om een ??meeslepende versie van Bob Dylans klassieker uit de jaren 60 'A Hard Rain's A-Gonna Fall' te zingen.

Fans zingen luidkeels mee met de eerste trailer van A Complete Unknown, een biopic waarin Timothée Chalamet, zanger Bob Dylan, belichaamt.

De film, geregisseerd door James Mangold, beschrijft de begindagen van Dylan, waarin hij begon als akoestische folkzanger en vervolgens controverse veroorzaakte door elektrisch te gaan op het Newport Folk Festival in 1965.

Chalamet's echte zangstem
In de trailer horen we Chalamet Dylans nummer 'A Hard Rain A-Gonna Fall' zingen dat verscheen op Dylans tweede studioalbum, 'The Freewheelin' Bob Dylan'.

Chalamet's zangstem galmde door alle sociale media-kanalen en zorgde voor een storm aan reacties op onder andere X (voorheen Twitter).

Oscar-kanshebber
X-gebruiker @Velan schrijft: "Chalamet lijkt hard op de deur van oom Oscar te kloppen."




En X-gebruiker @kenzie xcx is van mening dat nu "Iedereen bezig is zijn Oscar-voorspellingen bij te werken en Timothée Chalamet toevoegt."

Liefde en de valkuilen van roem
De teasertrailer laat ook zien hoe de muzikale icoon verliefd wordt op Sylvie Russo, gespeeld door Elle Fanning en hoe hij omgaat met de valkuilen van roem.



Volgens de Rolling Stone zijn de andere castleden Edward Norton als folksinger Pete Seeger, Monica Barbaro als Joan Baez, Nick Offerman als Alan Lomax en Boyd Holbrook als Johnny Cash.

December
A Complete Unknown gaat in december in première in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair