Is deze beestachtige reus de nieuwe Arnold Schwarzenegger?

Is deze beestachtige reus de nieuwe Arnold Schwarzenegger?

Arnold Schwarzenegger inspireerde Nederlandse bodybuilder Wesley Vissers, die nu opgaat voor de Mr. Olympia-titel.

Arnold Schwarzenegger heeft hard gewerkt om te komen waar hij is. De 76-jarige behoort tot de best betaalde Hollywood-sterren en was jaren gouverneur van Californië.

Het kwam allemaal omdat hij de beste bodybuilder ooit wilde worden. Dat lukte zelfs zo goed dat hij meerdere keren tot Mr. Universe en Mr. Olympia werd gekozen. Met dezelfde visie stampte hij in de jaren 70 de filmindustrie binnen en is daar nog niet weg.

Beestachtig goed
Extra leuk is het dan dat wij in Nederland beestachtig goede bodybuilders hebben. En één van hen, Wesley Vissers, kreeg van de ster uit Terminator, True Lies en Total Recall een prijs uitgereikt . Ook gaat de 31-jarige bodybuilder op voor de Mr. Olympia-titel.

In de YouTube-video van PowNed vertelde Wesley Vissers: "Ik heb al eerder meegedaan. Begin dit jaar won ik de Arnold Classic. Daar heb ik eindelijk iedereen verslagen, behalve Mr. Olympia zelf. Hij was er niet bij."

Vol vertrouwen
Wesley ziet de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet. Als hij de titel wint, zal hij de eerste Nederlander zijn die dat krijgt. Een mooie opsteker dus. Bij de reacties volgt een hoop respect voor zijn gezonde levensstijl.


Ook interessant
Joseph Baena, de zoon van Arnold Schwarzenegger, zet zichzelf weer te kijk
Joseph Baena, de jongste zoon van Arnold Schwarzenegger, lijkt misschien wel het meest op hem. De 26-jarige doet er in elk geval veel... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair