Er komt een vervolg op 'Heat': keren Al Pacino en Robert De Niro terug?

Er komt een vervolg op 'Heat': keren Al Pacino en Robert De Niro terug?

Michael Mann liet weten te werken aan 'Heat 2', maar wat kunnen wij hier van verwachten?

In 1995 bracht Michael Mann het pareltje Heat uit. De film, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Al Pacino en Robert De Niro, werd uitstekend onthaald. Nu, vele jaren later, komt er ook een vervolg aan, maar keren de twee acteurs hier ook voor terug?

In het origineel is Pacino te zien als Vincent Hanna, de intense en geobsedeerde detective, die alles op alles zet om de uiterst getalenteerde dief Neil McCauley (De Niro) en zijn team te pakken te krijgen.

Verwachting
Jarenlang hoopten filmfanaten dat het nog ooit eens van een vervolg zou komen, en dat is nu ook, min of meer, het geval. Mann heeft namelijk laten weten dat zijn eerstvolgende film Heat 2 wordt, maar het lijkt hier eerder om een prequel dan om een sequel te gaan.

Twee jaar geleden bracht de regisseur Heat 2 uit, maar dan wel nog als een boek. Hierin gaan we terug naar het Chicago van 1988, waarin een jonge McCauley alsmaar meer criminele daden begint te plegen. Hanna is zelf een rijzende ster bij de politie, wanneer hij achter een andere gewelddadige criminele organisatie aangaat.

Cast
Helaas is het nog niet bekend wie in de film te zien zal zijn. Er doen meerdere geruchten de ronde, zoals dat Austin Butler (Dune: Part Two en The Bikeriders) en Adam Driver (Marriage Story en Megalopolis) jonge versies van Hanna en McCauley gaan neerzetten.


Dat neemt niet weg dat behoorlijk wat fans hopen dat De Niro en Pacino weer van de partij zullen zijn. Dit is echter nog steeds verre van zeker, wat betekent dat we vooralsnog even zullen moeten afwachten. Hou FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws.

NieuwsFilm

meest populair