Salma Hayek (57) ziet er bizar jong uit op nieuwe filmpjes: is dat allemaal puur natuur?

Salma Hayek (57) ziet er bizar jong uit op nieuwe filmpjes: is dat allemaal puur natuur?

Salma Hayek draagt Olympische fakkel in Parijs en deelt ervaringen op Instagram.

Salma Hayek blijft bucket list momenten ervaren. Ze mocht bij de Olympische Spelen in Parijs de fakkel dragen.

In een Instagram-bericht laat de 57-jarige actrice uit The Hitman's Wife Bodyguard en Magic Mike's Last Dance de voorbereidingen van haar dag zien. In de auto pept ze zichzelf op met een liedje van Eminem. Ook toont zij de ontvangst van de fakkeldragers.

Bizar jong
Salma Hayek draagt dezelfde outfit als de rest. Met het haar in een hoge paardenstaart en de handstand die zij doet, ziet ze er bizar jong uit. Of het allemaal op haar leeftijd puur natuur is?

Feit is wel dat ze zo gezond mogelijk probeert te leven. Daarnaast vindt ze het belangrijk ook veel te lachen en te genieten. Dat lukt haar zo wel. In een ander Instagram-bericht vertelt ze zeer vereerd te zijn dat ze de fakkel een stuk mocht dragen.

Bizar rijk
Sommige volgers reageren er nijdig op, want het moet door haar geld en rijke Franse echtgenoot komen dat zij die eer kreeg - en niet een atleet. Salma heeft overigens mede door haar echtgenoot toegang tot de beste merken en behandelingen. Die mogelijkheid draagt waarschijnlijk ook bij aan haar jeugdigheid.




NieuwsFilm

meest populair