Jon Voight over dochter Angelina Jolie: "Ze wordt beïnvloed door antisemitische mensen"

Jon Voight over dochter Angelina Jolie: "Ze wordt beïnvloed door antisemitische mensen"

Vader en dochter zijn het lang niet elkaar met elkaar eens, maar Voight zegt dat ze wel nog een goede band hebben.

Angelina Jolie is, net zoals haar vader, Jon Voight, al decennialang een grote naam in de filmwereld. Ondanks het feit dat Voight trots is op alles wat zijn dochter bereikt heeft, is hij het lang niet altijd met haar eens.

Tijdens een recent interview laat de 85-jarige Voight weten dat hij niet op dezelfde golflengte ligt met zijn 49-jarige dochter wat betreft het lot van de Palestijnen tijdens de Gazaoorlog. Volgens de Oscar bekroonde winnaar is Jolie beïnvloed door 'antisemitische mensen'.

Reactie
Zo begint Voight: "Angelina is blootgesteld aan propaganda. Ze is beïnvloed door antisemitische mensen. Angie heeft een band met de VN en heeft het altijd fijn gevonden om zich uit te spreken voor vluchtelingen. Maar deze mensen zijn geen vluchtelingen".

"Ik hou van mijn dochter, en ik wil geen ruzie met haar, maar ik denk dat ze beïnvloed is door de VN". Ondanks het feit dat ze verschillende visies hebben, aangezien Voight meermaals zijn steun aan Israël heeft betuigd, zegt hij dat dit niet af doet aan hun vader-dochter band.

Drukke agenda's
Voight en Jolie zitten beiden niet bepaald stil. Voight werkte dit jaar maar liefst mee aan 4 films, waaronder Megalopolis van Francis Ford Coppola, terwijl Jolie ook 4 projecten op de agenda heeft staan, zoals Maleficient 3.




NieuwsFilm

meest populair