Fantasyfilm 'Borderlands' van Eli Roth krijgt een werkelijk knotsgekke trailer

Fantasyfilm 'Borderlands' van Eli Roth krijgt een werkelijk knotsgekke trailer

Een groep buitenbeentjes neemt het op tegen buitenaardse wezens en bandieten om zo Pandora's meest explosieve geheimen te ontrafelen. Terwijl ze samen strijden, blijkt het lot van het universum in hun handen te liggen

"Voel je vrij om te applaudisseren" voor de krankzinnige nieuwe trailer van avonturenkomedie Borderlands, geregisseerd door Eli Roth.

De film volgt Lilith (Cate Blanchett), een beruchte premiejager die terugkeert naar Pandora, "de meest chaotische planeet in het sterrenstelsel," op zoek naar de vermiste dochter van Atlas (Édgar Ramírez).

De kluis van Pandora
Ze vormt een alliantie met een "team van misfits", bestaande uit een huurling, een explosieve tiener, de beschermer van de tiener, een eigenaardige wetenschapper en een robot.

In de nieuwste trailer word je gelijk vol in de chaos van de avonturenfilm geworpen en kom je erachter dat er een "geheime, verloren kluis van Pandora" bestaat.

Een buitenaards ras en gevaarlijke bandieten
Samen moeten de onwaarschijnlijke helden vechten tegen een buitenaards ras en gevaarlijke bandieten om één van Pandora's meest explosieve geheimen te onthullen.



Volgens de trailer is het de "grootste schat tot nu toe op de slechtste planeet ooit" waar het team zo hard voor vecht. Maar boven alles vechten ze vooral hard voor elkaar.

Een monster
Het team beklimt een klif, Roland lanceert zich met een auto in de mond van een monster en laat deze ontploffen en Lillith vraagt zich af hoe ze "hier doorheen gaan komen?"

Borderlands, gebaseerd op de gelijknamige videogameserie, zal vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair