Trailer 'Terrifier 3': de afschuwelijke Art the Clown is terug voor meer

Trailer 'Terrifier 3': de afschuwelijke Art the Clown is terug voor meer

Meer slachtoffers, meer bloed en ook nog een hippe kerstboom-zonnebril

Kerst is vroeg dit jaar en het eerste cadeau in de vorm van een teasertrailer hebben fans van Art the Clown vandaag al gekregen.

In Terrifier 3 staat Art "op het punt om opnieuw chaos te ontketenen op de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze vredig slapen op kerstavond," aldus de synopsis.

Shockeren
De horrorfilm zal volgens Brad Miska, vicevoorzitter van Bloody Disgusting "een ongeëvenaarde bioscoopervaring, die het publiek dit najaar flink zal shockeren. Art the Clown zal oktober opnieuw veroveren."

De teasertrailer begint met de 'final girl' Sienna (Lauren LaVera) die staart naar een open vuur, terwijl op de achtergrond 'Silent Night' speelt.

Een bloedengeltje
En dan springt plotseling de gevreesde clown (David Howard Thornton) tevoorschijn, verkleed als Kerstman, en zien we de meerdere slachtoffers van de grappenmaker en Art zelf die een sneeuwengeltje, of beter gezegd een bloedengeltje maakt.



Naast Lauren LaVera zien we ook Samantha Scaffidi als Victoria, een slachtoffer uit de eerste film, terug. In de teasertrailer zie je dat ze ernstig misvormd is en schijnbaar bezeten is.

Nog een cadeau
Het derde deel van de horrorfilm wordt wederom geschreven en geregisseerd door Damien Leone, die naast de teasertrailer ook nog vier nieuwe foto's van de aankomende film deelde op X.



Naast de terugkeer van Thornton als Art, LaVera als Sienna en Scaffidi als Victoria, zullen Elliot Fullam en Chris Jericho ook nogmaals hun gezicht laten zien in het derde deel.

Nieuwe gezichten
Een paar nieuwe gezichten voegen zich bij de cast, waaronder Daniel Roebuck en Jason Patric. wanneer deze gezichten in Nederland te zien zullen zijn voor Terrifier 3 is nog niet bekendgemaakt.

Wat wel bekend is, is dat de Amerikaanse releasedatum op 11 oktober gepland staat.

NieuwsFilm

meest populair