Victoria Koblenko verrast vanaf zonnig vakantieoord: zon, zee en onthullend kiekje

Victoria Koblenko verrast vanaf zonnig vakantieoord: zon, zee en onthullend kiekje

Het is weer zomer en dat betekent dat we weer flink wat vakantiefoto's van Victoria Koblenko krijgen te zien.

Dit jaar zagen we Victoria Koblenko nog in de Hollywoodfilm Krazy House van New Kids-helden Steffen Haars en Flip Van der Kuil. In de komende periode kunnen we nog veel meer films van de 43-jarige Victoria verwachten.

Maar voor ze die films moet opnemen of promoten, geniet ze op dit moment van een verdiende vakantie op het zonovergoten Griekse eiland Santorini. Ze deelt flink wat foto's op Instagram.

Foto's: Zee en zon
Uiteraard zien we veel zee en zon op die foto's. Zo zien we haar op de schouders van haar man en oud-voetballer Evgeniy Levchenko en zien we haar over het strand rennen. Bekijk de post en de foto's op haar Insta.

Een andere post toont Victoria bij een rotswand. Op de zwart-wit foto zien we haar in enkel een string, en die foto zal ongetwijfeld heel wat bekijks trekken. Wil je deze foto zien? Je vindt hem hier op haar Instagram.

Nieuwe films
Op de website IMDb zien we dat ze al werkt aan de familiefilm Juf Braaksel en de Geniale Ontsnapping en de misdaadkomedie Bad Boa's. De komedie Dubbel Zes met ook Abbey Hoes, Emma Deckers en Jim Bakkum heeft ze al opgenomen.



NieuwsFilm

meest populair