Sydney Sweeney als serveerster maakt kijkers helemaal gek in veel bekeken 'Saturday Night Live'-sketch

Sydney Sweeney als serveerster maakt kijkers helemaal gek in veel bekeken 'Saturday Night Live'-sketch

Sydney Sweeney imponeert in Hooters-sketch op Saturday Night Live, ondanks gemengde reacties van kijkers.

Onlangs deed Sydney Sweeney harten sneller kloppen. En dat is iets dat de actrice uit Euphoria, Immaculate, Anyone But You en Madame Web gewoon heel goed kan.

Sydney verscheen in een sketch van Saturday Night Live als serveerster in een bekende Hooters-bar. Ze werd goed getipt vergeleken met de anderen, waarna zij nagaan hoe dat komt. Blijkt Sydney een bepaalde uitstraling te hebben, waarmee ze iedereen in kan pakken.

Helemaal gek
Dat klopt wel, want de kijkers werden helemaal gek. De reacties zijn dan ook niet mis bij de YouTube-video van SNL. Zo schreef er een: "Ik zweer dat iemand een Hooters-sketch schreef, alleen maar om Sydney in zo'n outfit te krijgen."

Een ander schreef dat in de jaren 90 vast een Chris Farley was komen opdagen in plaats van een Sydney Sweeney. Een aantal zijn echter teleurgesteld in de schrijvers, want de teksten zijn slecht en het acteerwerk ook. Ook mist er humor.

Niet verkeerd
Dus komt men weer uit op het feit dat iemand Sydney gewoon in zo'n pakje wilde hebben. Voor het feit dat dit ene YT-filmpje al bijna 6 miljoen keer bekeken is, was het niet zo'n verkeerde zet.



NieuwsFilm

meest populair