Blake Lively en Gigi Hadid in waanzinnige outfits op rode loper 'Deadpool'

Blake Lively en Gigi Hadid in waanzinnige outfits op rode loper 'Deadpool'

Blake Lively en Gigi Hadid stelen de show bij Deadpool & Wolverine première met superhelden-outfits.

Bij de première van Deadpool & Wolverine waren het niet Hugh Jackman en Ryan Reynolds die alle aandacht naar zich toe trokken. Nou ja, eventjes dan. Tot Blake Lively en Gigi Hadid verschenen.

De beste vriendinnen droegen namelijk waanzinnige outfits die geheel in stijl waren met de rode loper die voor de verandering een geel met rode loper was. De actrice uit It Ends with Us hield haar man Ryan in ere door in stemmig rood te verschijnen. De strakke, rode catsuit had wat weg van zijn superheldenpak.

Echte vriendschap
Het supermodel, Gigi Hadid, droeg een leuk geel setje in stijl met de klassieke superheldenpak van Wolverine. Beide dames vonden het event een perfect moment om extra aandacht te besteden aan hun vriendschap.

Zoals meestal nam Blake even haar man in de maling. Nu door onnozel aan te nemen dat de verslaggever een vriend was van Ryan. De reacties bij de video van Marvel Entertainment is niet mis.

Misschien cameo's
Mensen vonden Blake er fantastisch uitzien en schatten zo in dat zij Lady Deadpool moet zijn. Iemand vulde aan met dat Gigi vast Lady Wolverine moet zijn. Dat beiden een cameo zouden hebben in de nieuwe superheldenfilm zou een logische verklaring zijn voor hun outfits.



NieuwsFilm

meest populair