3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

No Country For Old Men (2007)
Regie: Ethan en Joel Coen | Cast: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, e.a. | Te zien op: Prime Video
Llewelyn Moss, een nietsvermoedende jager die heeft gediend in Vietnam, stuit in de Texaanse woestijn op het bloederige resultaat van een misgelopen drugsdeal en een koffer vol geld. Hij neemt de koffer mee en wordt daardoor al snel achternagezeten door een zeer gedreven huurmoordenaar en een doorgewinterde sheriff.



Black Swan (2010)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



The Killer (2023)
Regie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Te zien op: Netflix
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



NieuwsFilm

meest populair