Nu blijkt dat 'Cocaine Sharks' echt zijn, roepen fans op tot een kranzinnige sequel van 'Cocaine Bear'

Nu blijkt dat 'Cocaine Sharks' echt zijn, roepen fans op tot een kranzinnige sequel van 'Cocaine Bear'

Fans zijn het met elkaar eens dat dit bizarre nieuws, het perfecte nieuwe verhaal is voor een vervolg.

De hashtag Cocaine Bear is sinds kort weer trending op X en fans smeken op een vervolg van de horrorkomedie na het nieuws van de aangetroffen 'cocaïnehaaien' in Brazilië.

Deskundigen vermoeden dat cocaïne de wateren voor de kust van Brazilië vervuilt via de uitwerpselen van drugsgebruikers, afval van illegale laboratoria en door drugshandelaren verloren pakketten die in zee gedumpt zijn.

Moorddadige strooptocht
In de horrorkomedie uit 2023 heeft een zwarte beer in het bos van Georgia onbedoeld cocaïne verorberd en gaat het dier op een moorddadige strooptocht.

De film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal werd een enorme hit en fans vinden dit nieuwe ware verhaal perfect om een vervolg op te baseren.

Het vervolg
X-gebruiker @BGBBHorror begon enthousiast met het ontwerpen van een DVD-omslag en boekomslag, en een andere fan schreef dat dit "misschien wel het vervolg op 'Cocaine Bear' is waar ik op heb gewacht."



Cocaine Bear geregisseerd door Elizabeth Banks en met Ray Liotta, Keri Russell, Margo Martindale, Jesse Tyler Ferguson en meer is te streamen via [url=https://www.pathe-thuis.nl/film/35091/cocaine-bear?][/url]"

NieuwsFilm

meest populair