Marvel Studios doet belofte: snel terug met de Special Presentations

Marvel Studios doet belofte: snel terug met de Special Presentations

Sinds 'Werewolf by Night' en 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' zijn er geen nieuwe projecten geweest onder het label.

In 2022 kwam het Marvel Cinematic Universe met een nieuw label: de Marvel Special Presentations. Dit waren op zichzelf staande projecten van ongeveer een uur lang.

De Special Presentations boden Marvel de kans om te experimenteren met de verhalen die ze vertellen. Tot nu toe is het echter bij twee projecten gebleven, Werewolf by Night en de Guardians of the Galaxy Holiday Special.

Toch meer
Even leek het erop dat dat het zou zijn. Een gerucht dat Marvel een special in de maak had omtrent duivelfiguur Mephisto bleek ongegrond, en de afgelopen twee jaar hebben we niets meer over het label gehoord.

Tot nu. In een interview met Collider onthult Marvel-baas Kevin Feige namelijk dat er toch nog een Special Presentation aankomt. "Er komen er meer," zo zegt hij. "Je moet gewoon wachten."

Minstens één
Op de vraag hoeveel Special Presentations er dan in de maak zijn, antwoordt Feige met "één." Hij wil niet zeggen wanneer we deze Special Presentation kunnen verwachten. Wellicht horen we dit weekend meer: dan is de studio aanwezig op San Diego Comic-Con.



NieuwsFilm

meest populair