Cancelen van grote superheldenfilm van Warner Bros. wordt afgestraft door 'The Boys'

Cancelen van grote superheldenfilm van Warner Bros. wordt afgestraft door 'The Boys'

De finale van seizoen 4 doet iets soortgelijks met een fictief project...

De Batgirl-film is een uniek onderdeel gebleven van het superheldenlandschap nadat deze in de zomer van 2022 verrassend en zonder pardon werd geannuleerd door studio Warner Bros.

De productie was vóór de annulering al ruim voltooid, een feit dat schokgolven veroorzaakte in de entertainmentindustrie en sommigen wilden het personage nog steeds in live-action zien terugkeren.

Waarschuwing: SPOILERS in aantocht!
Hoewel alleen de tijd zal leren of Batgirl ooit nog het levenslicht ziet, heeft de controverse inmiddels zijn weg gevonden naar een andere superheldenwereld, namelijk de seizoensfinale van hitserie The Boys.

Al vroeg in de aflevering bevestigt een nieuwsfragment dat een van Vought's meest langverwachte films, Training A-Train, is geannuleerd ondanks dat hij "helemaal klaar" is. Directeur Ashley Barrett (Colby Minifie) rechtvaardigt dit zelfs op dezelfde manier als Warner Bros. met het argument dat dit voor het bedrijf belastingtechnisch winstgevender is dan daadwerkelijk uitgeven. Een duidelijke sneer dus naar de studiobonzen.

Toekomst van de serie
Eerder dit jaar werd bevestigd dat The Boys is verlengd voor een vijfde en laatste seizoen dat later weer zal worden uitgezonden op Prime Video.


Ook interessant
Eerste blik op het pak van Superman in de nieuwe 'Superman'-film van James Gunn
Toen Gunn, o.a. bekend van de Guardians of the Galaxy-trilogie, het stokje overnam bij DC, vonden er heel wat veranderingen plaats. Een van de meest merkante was.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair