'Nobody 2' vindt zijn slechterik in dé populairste actrice uit de jaren negentig

'Nobody 2' vindt zijn slechterik in dé populairste actrice uit de jaren negentig

Sharon Stone gaat de schurk spelen en zal het opnemen tegen Hutch Mansell.

De laatste jaren zijn actiefilms à la John Wick gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan Atomic Blonde, Monkey Man en Nobody. Laatstgenoemde was ook een succes, waardoor een vervolg ook al zeker is. Nu is bekend wie de grote schurk van de sequel wordt.

Ondanks het feit dat de opnames al over enkele weken van start gaan, was het nog niet bekend wie de slechterik van dit deel zou worden. Daar is nu dus verandering in gekomen, aangezien niemand minder dan Sharon Stone de villain van dit nieuwe hoofdstuk zal gaan neerzetten.

Verhaal
In het eerste deel maakten we kennis met Hutch Mansell, een gewone man die een rustig maar wel tamelijk saai familieleventje leidt. Hier komt echter abrupt een einde aan, wanneer er bij hem wordt ingebroken. Hierdoor komt de keiharde huurmoordenaar die hij vroeger was weer naar boven.

Nobody mag zeker een hit genoemd worden. Niet alleen scoorde de blockbuster overal hoge punten, ook de box-office was een succes. De film bracht maar liefst bijna 58 miljoen dollar op tegenover een budget van 'maar' 16 miljoen dollar.

Wat te verwachten
Bob Odenkirk kruipt sowieso wederom in de huid van Hutch, die het dus op zal nemen tegen Stone, o.a. bekend van Basic Instinct en Casino.


Er is verder nog maar weinig bekend over haar rol, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair