3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

M3GAN (2023)
Regie: Gerard Johnstone | Cast: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar ouders gaat Cady bij haar tante Gemma wonen. Gemma werkt als robotingenieur bij een speelgoedbedrijf en om een paar extra handen te hebben, schakelt ze een van haar uitvindingen in: de geavanceerde en levensechte pop M3GAN. Deze pop kan zich emotioneel binden aan kinderen. Al snel gaat M3GAN echter wel heel ver om Cady te beschermen. Dit leidt tot een levensgevaarlijke situatie.



Silver Linings Playbook (2012)
Regie: David O. Russell | Cast: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, e.a. | Kijk direct
De bipolaire Pat is na negen maanden ontslagen uit een psychiatrisch ziekenhuis. Hij heeft zijn baan, vrouw en huis verloren en gaat noodgedwongen weer bij zijn ouders wonen. Pat hoopt in ieder geval zijn vrouw terug te winnen. Dan ontmoet hij de mysterieuze Tiffany, een jonge vrouw die na de dood van haar man op drift is geraakt. Tiffany gooit Pats leven echter alleen maar verder over hoop.



They Cloned Tyrone (2023)
Regie: Juel Taylor | Cast: John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, e.a. | Kijk direct
Drugsdealer Fontaine wordt op een dag door zijn nieuwe concurrent Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met pooier Slick Charles en diens prostituee Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een duister complot waarvan de zwarte bevolking het slachtoffer is. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.



NieuwsFilm

meest populair